HOME – Sätt en ny standard 

Vi har tagit fram HOME för att erbjuda en effektiv modell som ger ett modernt och attraktivt boende. HOME kan dessutom anpassas för att passa både fastighetsägaren och de boende.

 

Kvalitet och effektivitet från början till slut

Med en effektiv och transparent process vet du innan projektet börjar vad priset blir och när hyresgästerna kan flytta in igen. Alla våra inköp är kvalitetssäkrade och görs från en och samma leverantör, med samma höga kvalitet. Det ger ett enhetligt och snyggt intryck och skapar en identitet i din fastighet som är både tidlös, modern och användarvänlig.

Tm2 kommer in tidigt

HOME bygger på en strömlinjeformad och väl genomarbetad process som kräver att vi kommer in tidigt i projektet. Det gör det möjligt för oss att göra de anpassningar som krävs för ett förstklassigt resultat.

Vi tar helhetsansvar

Vi tar över ansvaret för byggprojektet från det att vi kliver in tills dess att allt är klart. Det innebär så klart att vi följer de lagar och förordningar som finns från myndigheter och arbetsmarknad, utöver dina krav som kund.

Ansvar och certifieringar

På Tm2 arbetar vi för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför minimerar vi elanvändningen, källsorterar allt rivnings- och spillmaterial och väljer i första hand bra miljöval vid inköp av material.

Vi erbjuder dessutom certifieringarna Svanen, Miljöbyggnad, Breeam, Leed, Well och Green Building.