Våra projekt &

kunder

Här skapas välmående

Vi bygger och skapar bättre boende och finare lokaler på flera olika platser just nu. Här ser du några av de pågående och nyss avslutade projekten.

Lövgärdet

Just nu genomför vi omfattande renoveringar av Victoria Parks bostäder i Lövgärdet i Göteborg. De boende på Vaniljgatan, Senapsgatan, Fånkålsgatan och Kummingatan ska få en fantastiskt fin standard i sina lägenheter. Totalt handlar det om 61 lägenheter i första skedet under 2018, varpå vi under 2019 kommer att utöka med över 70 lägenheter. Syftet för Victoria Park är värdeskapande fastighetsförbättringar och ett socialt hållbar förvaltningsarbete för ett tryggare boende och att därigenom långsiktigt öka bostadsområdets attraktion.

Bergsjön

På Stjärnbildsgatan i Bergsjön genomför vi omfattande renoveringar av Victoria Parks lägenheter och ser till att de boende får en ny, fin standard i sina lägenheter. Syftet för Victoria Park är värdeskapande fastighetsförbättringar och ett socialt hållbar förvaltningsarbete för ett tryggare boende och att därigenom långsiktigt öka bostadsområdets attraktion.

Kv. Fakiren

I femtiotalskvarteret Fakiren i Eskilstuna har vi för ägaren Vrenen Fastigheter renoverat 26 lägenheter till toppstandard. Både lägenheter och lokaler har dessutom fått ny ventilation och nya stammar. Totalt handlar det om 2,200 kvadratmeter yta, varav 1,640 är bostäder. Projektet genomfördes helt i enlighet med planerna under 2017 med syftet att förädla ett långsiktigt bestånd.

Vallentuna-Rickeby

Vallentuna-Rickeby 1:40 fick 2017 ett lyft genom renoverade lägenheter och stambyte. Fastigheterna är byggda på 90-talet och ägs av Vrenen. Totalt har de en yta på drygt 6000 kvadratmeter. Fastigheten ligger i centrala Vallentuna och består av fyra separata huskroppar med tre till fyra våningar. I husen finns flera kommersiella hyresgäster, såsom Systembolaget och Vallentuna kommun.

Kv. Fjärilen

Det centralt belägna Kvarteret Fjärilen i Eskilstuna byggdes 1979 och innehåller både bostäder och olika verksamheter, däribland Royal Bio. Under 2017 genomförde vi reparationer och stambyten i fastigheten, som nu håller en mycket god standard.

Redo att utveckla dina fastigheter?

Kontakta oss