Våra projekt &

kunder

Här skapas välmående

Vi bygger och skapar bättre boende och finare lokaler på flera olika platser just nu. Här ser du några av de pågående och nyss avslutade projekten.

Lövgärdet

Just nu genomför vi omfattande renoveringar av Victoria Parks bostäder i Lövgärdet i Göteborg. De boende på Vaniljgatan, Senapsgatan, Fånkålsgatan och Kummingatan ska få en fantastiskt fin standard i sina lägenheter. Totalt handlar det om 61 lägenheter i första skedet under 2018, varpå vi under 2019 kommer att utöka med över 70 lägenheter. Syftet för Victoria Park är värdeskapande fastighetsförbättringar och ett socialt hållbar förvaltningsarbete för ett tryggare boende och att därigenom långsiktigt öka bostadsområdets attraktion.

Bergsjön

På Stjärnbildsgatan i Bergsjön genomför vi omfattande renoveringar av Victoria Parks lägenheter och ser till att de boende får en ny, fin standard i sina lägenheter. Syftet för Victoria Park är värdeskapande fastighetsförbättringar och ett socialt hållbar förvaltningsarbete för ett tryggare boende och att därigenom långsiktigt öka bostadsområdets attraktion.

Kv. Fakiren

I femtiotalskvarteret Fakiren i Eskilstuna har vi för ägaren Vrenen Fastigheter renoverat 26 lägenheter till toppstandard. Både lägenheter och lokaler har dessutom fått ny ventilation och nya stammar. Totalt handlar det om 2,200 kvadratmeter yta, varav 1,640 är bostäder. Projektet genomfördes helt i enlighet med planerna under 2017 med syftet att förädla ett långsiktigt bestånd.

Vallentuna-Rickeby

Vallentuna-Rickeby 1:40 fick 2017 ett lyft genom renoverade lägenheter och stambyte. Fastigheterna är byggda på 90-talet och ägs av Vrenen. Totalt har de en yta på drygt 6000 kvadratmeter. Fastigheten ligger i centrala Vallentuna och består av fyra separata huskroppar med tre till fyra våningar. I husen finns flera kommersiella hyresgäster, såsom Systembolaget och Vallentuna kommun.

Kv. Fjärilen

Det centralt belägna Kvarteret Fjärilen i Eskilstuna byggdes 1979 och innehåller både bostäder och olika verksamheter, däribland Royal Bio. Under 2017 genomförde vi reparationer och stambyten i fastigheten, som nu håller en mycket god standard.

Västra Storgatan, Nyköping

Under 2017 renoverade vi lägenheter på Västra Storgatan i Nyköping för fastighetsägaren Vrenen. I huset ligger H&Ms verksamhet i bottenplan, med lägenheter för boende på övervåningen.

Övre Besvärsgatan, Göteborg

Under 2019 har vi påbörjat ett alldeles nytt samarbete med Stena Fastigheter. Stena Fastigheter är en av Sveriges största fastighetsägare. 

Safirgatan, Göteborg

Under 2019 renoverade vi Stena Fastigheters fastighet på Safirgatan i Västra Frölunda. Det här är en del i vårt nya, spännande uppdrag för en av Sveriges ledande fastighetsägare.

 

Våmmedalsvägen, Kållered

Vi fortsätter vårt samarbete med Victoria Park och har under 2019 utökat det till Våmmedalsvägen i Kållered.

 

Nyproduktion bostäder, Göteborg

Vi kommer nu också att arbeta med utveckling och produktion av nya hem och bostäder för våra kunder. De nya uppdragen är en del av ett fördjupat samarbete med Derome och Victoria Park.

Mer information kommer snart!

Redo att utveckla dina fastigheter?

Kontakta oss