Om oss

Vi bygger och renoverar framtidens hus

 

Tm2 är ett modernt, svenskt bolag som hjälper företag att utveckla fastigheter. Vårt fokus ligger alltid på kundnyttan och att leverera kvalitet till rätt pris och i tid. Bolaget startades i slutet av 2016 och ägs och drivs av personer med tung erfarenhet inom byggnation och annan industriell verksamhet. Vi har ett effektivt arbetssätt med stor flexibilitet, kostnadseffektivitet och kontroll över hela värdekedjan. Som totalentreprenör innebär det att vi tar helt ansvar från det att vi får nycklarna, till dess att ni får dem tillbaka på det datum vi utlovat.

Vår vision är att vara en av de ledande inom branschen och vi har alltid fokus på långsiktiga relationer, både med fastighetsägare och våra leverantörer.

Ledning Tm2

Magnus Rudén

Vd, affärsområdeschef Nyproduktion
Tel: 0707-977907
magnus.ruden@tm2.se

Mattias Almstedt

Affärrsområdeschef Ombyggnad/ROT
Tel: 0708-389589
mattias.almstedt@tm2.se

Dan Hilskär

Dan Hillskär

CFO
Tel: 072-2137849
dan.hillskar@tm2.se

Affärsidé

 

Tm2s affärsidé är att verka nationellt och följa nyckelkunder, gärna i samverkansprojekt. Genom specialisering kan Tm2 leverera projekt som är ändamålsenliga med kundens avkastningskrav, hög teknisk standard och med god miljömedvetenhet. Fastigheterna är kostnadseffektiva ur produktions- och driftsperspektiv. Tm2 skall verka med ledorden ärlighet, trygghet och transparens, vilket överensstämmer tillika med kundens syn.

Verksamhetspolicy

 

Tm2 är ett värderingsdrivet företag. Vi utgår från tre ord: laganda, ansvar och personlighet. De ger oss riktning och mening på vår resa framåt. Vi är branschens starkaste lag, vi tar ansvar för varandra och andra och vi är enkla samt tydliga oavsett roll: som partner, kollega och arbetsgivare. Vi har ett starkt och brett erbjudande och en lokal närvaro på vår marknad. Det ger en närhet, långsiktighet och trygghet för våra kunder och samarbetspartners. Trygghet och långsiktighet är också viktig i vår strävan att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi sätter människan främst. Oavsett om det handlar om våra kunder, de som bor och jobbar i de hus och fastigheter vi bygger. Människan och laget, inget är viktigare än det. Därför är vårt viktigaste budskap: Vi bygger för människor.

Redo att utveckla dina fastigheter?

Kontakta oss!

Org: 559087-8772
Adress: Backavägen 3
417 30 Göteborg