Modulärt byggande

– ett svar på vår tids utmaningar 

Tillsammans med väletablerade samarbetspartners erbjuder Tm2 en unik modell för modulärt byggande i stor skala. 

 

Ett effektivt byggnadssätt

Med våra moderna modullösningar levereras fastigheter direkt från fabrik. Modulerna är färdiginredda, kontrollerade och monteras just-in-time. Kvalitetssäkrat och hållbart.

En basmodell. Många möjligheter.

Vår basmodell kan fås med flera olika storlekar på lägenheter och med upp till sex våningar. Utöver det styr du som kund över vilka tillval och ändringar du vill göra för att anpassa fastigheterna. Exempelvis vad gäller solpaneler, miljöcertifieringar eller utrustningsnivåer.

Till fastpris. Och på utsatt tid.

I en osäker tid kan du undvika oönskade överraskningar både vad gäller pris och tidsplan. Vi har flera olika modeller för prissättning, däribland konkurrenskraftigt fastpris.

Entreprenad utan kompromiss.

Med lång erfarenhet och förverkligande av att driva modulprojekt och kompletta general- och totalentreprenader erbjuder vi ett unikt helhetstänk för fastighetsutveckling. Särskilt under tuffa tider.

 

Vi tar helhetsansvar

Vi tar över ansvaret för projektet från det att vi kliver in tills dess att allt är klart, det vill säga tills garanti- och ansvarstid är över. Det innebär så klart att vi aldrig någonsin gör avkall på de lagar och förordningar som finns från myndigheter och arbetsmarknad, utöver dina krav som kund.

Våra samarbetspartners

Ansvar och certifieringar

På Tm2 arbetar vi för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför minimerar vi elanvändningen, källsorterar allt rivnings- och spillmaterial och väljer i första hand bra miljöval vid inköp av material.

Vi erbjuder dessutom certifieringarna Svanen, Miljöbyggnad, Breeam, Leed, Well och Green Building.